Over ons

SecurIT4You

SecurIT4You is opgericht door een aantal IT-studenten die erg veel ervaring hebben op het gebied van leveren van servicediensten aan klanten. Daarnaast zijn we erg bezig met de huidige evolutie die de IT-wereld doormaakt en de veiligheid van de gebruikers. Deze ontwikkelingen hebben positieve en negatieve invloeden op de IT-wereld.

Zo is een positieve invloed van de ontwikkeling dat het tegenwoordig mogelijk is om gebruik te maken van verschillende apps op één apparaat. Het negatieve hiervan, is dat het makkelijker is voor iemand met kwade bedoelingen om zichzelf toegang te verschaffen tot de privégegevens van de gebruiker. Dit zijn zaken die ons bezighouden en waarvoor wij onze klanten willen beschermen.

Door middel van deze webshop proberen wij  aan de behoeften van computergebruikers te voldoen, door hen te voorzien van cybersecurity apparatuur, gadgets, softwarepakketen en overige producten die mogelijk van pas komen.

Services

Wij van SecurIT4You geven individuele en groepscursussen. De cursussen waar u behoefte aan heeft kunt u bij ons aanvragen via de mail. Zo helpen wij u onder andere bij het instellen van uw mail op een smartphone en/of tablet.

 

Daarbij houden wij ons ook nog bezig met de onderstaande zaken:

  • IT-afdeling opbouwen en/of onderhouden
  • Beveiligen van systemen
  • Systemen controleren op virussen en deze virusvrij maken
  • Het opschonen van systemen
  • Webshops maken en/of onderhouden
  • Het geven van cursussen

Doelgroep

De diensten die wij leveren zijn gericht op mensen die in het bezit zijn van elektronische apparaten. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat men weer volop kan genieten van de hedendaagse technologie zonder zich druk te hoeven maken om bijvoorbeeld virussen en trage systemen. Daarnaast geven wij ook advies over wat voor middelen de klant het beste kan aanschaffen en delen wij onze expertise op het gebied van IT.